Over IPMA Nederland

IPMA-NL (International Project Management Association)

is het Nederlandse platform voor projectmanagement en telt inmiddels circa 2.000 leden. IPMA staat voor verdere professionalisering, herkenning en vooral erkenning van het projectmanagementvak.

IPMA-NL is als projectmanagement kennisplatform in de maatschappij steeds meer zichtbaar. Gedreven vanuit het commitment om een bijdrage te leveren aan ‘Betere projecten voor een betere wereld‘, werkt IPMA-NL aan:

  • Inspireren vanuit het principe we share.
  • Professionaliseren vanuit het principe we learn.
  • Certificeren en Waarderen vanuit het principe we benefit.

IPMA-NL ondersteunt volgens deze principes actief de ontwikkeling van het vak, professionals en organisaties om te werken aan duurzaam professionele groei.

IPMA-NL heeft ruim 1.700 leden en certificeert zo’n 2.000 project-en programmamanagers en PMO’ers per jaar. IPMA-NL is onderdeel van IPMA International: de wereldwijde organisatie voor project-management die actief is in 5 continenten, in 63 landen en meer dan 200.000 gecertificeerde projectmanagers telt. De vereniging bestaat wereldwijd al sinds 1964 waarvan Nederland al 38 jaar lid is.

betere-projecten-button

Waarden

IPMA-NL is het grootste projectmanagement platform van Nederland waar individuen en organisaties werken aan duurzaam professionele groei. Een netwerkorganisatie die professionals en bedrijven/organisaties bij elkaar brengt en kennisknooppunt op het gebied van projectmanagement. IPMA-NL is onafhankelijk in haar opstelling ten aanzien van organisaties en methodieken en brengt toegevoegde waarde voor haar leden (organisaties en individuen).

IPMA-NL doet dit o.a. door het opzetten, onderhouden en uitbouwen van netwerken van, met en door professionals en organisaties in het vak, het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek  en het stimuleren van certificering van projectmanagers. Daarnaast is IPMA-NL actief in het signaleren van nieuwe ontwikkelingen in het vak en het leggen van verbindingen met en tussen een breed scala aan bedrijven en branches waarin project- en programmamanagers actief zijn. IPMA-NL maakt deel uit van de internationale IPMA organisatie.

Lees meer over IPMA-NL in onze folder.

De IPMA producten op een rij

informatie over ipma certificering
informatie over de Project Excellence Awards
informatie over het IPMA keurmerk
informatie over IPMA Delta
IPMA_YC_logo_Netherlands_500x253px

Young Crew

ipmaint

IPMA internationaal

Statuten en spelregels

Voor alle formele documenten zoals spelregels, algemene voorwaarden en statuten, klik op onderstaande knop.

certificering-wit

ALV verslagen & presentaties

Voor alle verslagen en presentaties van de Algemene Leden Vergadering, klik op onderstaande knop.

Onze Partners

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?