De bestuursleden van IPMA

Het bestuur van IPMA-NL wordt benoemd door de Algemene Ledenvergadering (ALV) en komt maandelijks bijeen. Het bestuur stelt jaarlijks de speerpunten van beleid vast en legt hierover verantwoording af aan de ALV. De ALV stelt de statuten en spelregels vast. In het Aftreedschema bestuur leest u wanneer de bestuursleden zijn aangetreden, herverkozen en zullen aftreden.

Fred Bons
Voorzitter
Als voorzitter van IPMA-NL is Fred Bons de verpersoonlijking van ‘Betere Projecten voor een Betere Wereld’. Een persoonlijke drijfveer die 100% samenvalt met de ‘purpose’ van de vereniging. Niet omdat het kan, maar omdat het moet! Omdat wij ons voor onze kinderen en kleinkinderen verplicht moeten voelen om met onze projecten bij te dragen aan een Betere Wereld!
LinkedInE-mail
Mimoun el Ouarti
Marketing, Communicatie en Media
Sinds 2011 bestuurslid bij IPMA-NL. Hij heeft actieve bijdragen geleverd aan onder meer nieuwe competentiestandaarden en het keurmerk voor opleiders. Zijn huidige portefeuille binnen IPMA-NL behelst Marketing, Communicatie en Media. In deze portfeuille vallen social media, websites, Projectie, nieuwsbrieven en diensten. Hij ziet het als uitdaging om meer lijn aan te brengen in de wijze waarop IPMA-NL communiceert met haar omgeving.
LinkedInE-mail
Jozina Tol
Business Partners
Jozina heeft haar hart verloren aan het vak projectmanagement en heeft dit tot uiting gebracht in haar functies als projectmanager en teammanager van projectmanagement. Vanuit deze functies is Jozina altijd bezig geweest met de ontwikkelingen binnen het vak projectmanagement. Zij is IPMA B gecertificeerd en heeft ruim 8 jaar ervaring in het managen van complexe projecten. Vanuit deze interesse in het vak wil zij graag een bijdrage leveren aan het IPMA bestuur door meer business partners aan IPMA te binden.
E-mail
Marco Buijnsters
Events & Awards
Marco Buijnsters IPMA-NL Bestuurslid Events & Awards sinds 2016. Daarnaast is hij IPMA-NL kartrekker van de interessegroep Integrale projectbeheersing, IPMA Project Excellence Award Teamleader en trainer sinds 2009. Excellent Project Management en Excellente projectmanagers dienen zichtbaar gemaakt te worden voor onze vakgenoten en de omgeving die daar aan bijdraagt en/of de resultaten daarvan plukt, zodat we allemaal kunnen bijdragen aan Betere Projecten voor een Betere Wereld.
E-mail
Ans Oude Geerdink
Professie & Certificering
Ans is eigenaar van Alef Projects en houdt zich bezig met advisering, training en coaching op het gebied van IPMA, portfolio-, programma- en projectmanagement van personen en organisaties. Ze heeft 20 jaar als projectmanager bij KPN gewerkt en werd daarna bij Capgemini certified trainer. IPMA, dat gebaseerd is op competenties die nodig zijn om veranderingen succesvol te begeleiden, is volgens haar het meest veelzijdig en volledig. Om die reden zet zij zich graag en met overgave in voor de vereniging.
E-mail
Steven Nijhuis
Onderzoek & Onderwijs
Steven Nijhuis heeft wiskunde gestudeerd in Eindhoven en is sinds 1989 in verschillende hoedanigheden met projecten en projecten leiden bezig geweest. Zijn achtergrond behelst de zware industrie, bouw- en constructie, kwaliteitszorg en onderwijs. Sinds 2005 is hij werkzaam bij de Hogeschool Utrecht. Hij heeft daar functies bekleed als projectleider, manager, docent en onderzoeker. Op dit moment doet hij onderzoek naar het leren van project management.
E-mail

Statuten en spelregels

Voor alle formele documenten zoals spelregels, algemene voorwaarden en statuten, klik op onderstaande knop.

certificering-wit

ALV verslagen & presentaties

Voor alle verslagen en presentaties van de Algemene Leden Vergadering, klik op onderstaande knop.

Onze business- en kennispartners

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2018 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account