IPMA lidmaatschap

De bestuursleden van IPMA

Het bestuur van IPMA-NL wordt benoemd door de Algemene Ledenvergadering (ALV) en komt maandelijks bijeen. Het bestuur stelt jaarlijks de speerpunten van beleid vast en legt hierover verantwoording af aan de ALV. De ALV stelt de statuten en spelregels vast. In het Aftreedschema bestuur leest u wanneer de bestuursleden zijn aangetreden, herverkozen en zullen aftreden.

Steven Nijhuis
Voorzitter/ Awards, Onderzoek & Onderwijs
Steven Nijhuis heeft wiskunde gestudeerd in Eindhoven en is sinds 1989 in verschillende hoedanigheden met projecten en projecten leiden bezig geweest. Zijn achtergrond behelst de zware industrie, bouw- en constructie, kwaliteitszorg en onderwijs. Sinds 2005 is hij werkzaam bij de Hogeschool Utrecht. Hij heeft daar functies bekleed als projectleider, manager, docent en onderzoeker. Op dit moment doet hij onderzoek naar het leren van project management.
E-mail
René Wessels
Penningmeester

René is een zeer ervaren project-/programmamanager met nationale en internationale ervaring. Naast zijn project gerelateerde werkzaamheden heeft hij ook veel coaching gedaan en managementfuncties vervuld. Focus lag veelal op IT-gerelateerde projecten binnen diverse sectoren.

E-mail
Jasper Müller
Algemeen bestuurslid

Jasper Muller heeft een passie voor bouwprojecten met een maatschappelijke impact. Als projectmanager zet Jasper (namens AT Osborne) zijn gestructureerde en analytische werkwijze in om complexe projecten in de zorgsector uit te voeren. Op basis van enthousiasme, nieuwsgierigheid en zijn tekenvaardigheden welke Jasper tijdens zijn studie Bouwkunde (TU Delft) verder heeft ontwikkeld, maakt Jasper complexe vraagstukken (visueel) overzichtelijk. Dit zijn vaak interessante uitdagingen en leveren Jasper veel energie op. Middels een bestuursfunctie bij IPMA-NL wil Jasper zijn enthousiasme, kennis en ervaring met betrekking tot projectmanagement delen met andere vakgenoten en toekomstig vakgenoten (IPMA Kids).

E-mailLinkedIn
Sandra de Haan
Algemeen bestuurslid

Haar passie is dat de mensen woorden gaan geven aan wat de verandering er echt toe doet voor ze. Uniek aan haar aanpak is dat de persoonlijke verhalen van iedere medewerker sámen de kern vormen voor die ene boodschap: hier staan wij gezamenlijk voor. Sandra is oprichter van de Vertelschool Rotterdam. Een trainingsbureau voor persoonlijke storytelling op het werk. Dat doen ze door middel van een eigen trainingsprogramma, gebaseerd op de theorie van de Golden Circle van Simon Sinek en de technieken van storytelling.

E-mail

Statuten en spelregels

Voor alle formele documenten zoals spelregels, algemene voorwaarden en statuten, klik op onderstaande knop.

certificering-wit

ALV verslagen & presentaties

Voor alle verslagen en presentaties van de Algemene Leden Vergadering, klik op onderstaande knop.

Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?