IPMA lidmaatschap

Partnerverenigingen

BPUG logo

BPUG is de vereniging voor en door projectprofessionals met als doelstelling het delen van kennis en ervaring. Na de oprichting in 1999 als Prince User Group (PUG), gericht op de PRINCE2-methodiek, zijn er sindsdien steeds meer best practices aan toegevoegd. Van MSP, MoP en P3O tot LEAN en Agile. Ga voor meer info en onze evenementen naar de website van BPUG.

Logo PMI

PMI Netherlands Chapter is de Nederlandse afdeling van het Project Management Institute (PMI®). PMI Netherlands Chapter streeft naar het verder professionaliseren van het vak projectmanagement in Nederland. Ga voor meer info naar de website van PMI Netherlands.

Agile Consortium

Agile Consortium is een community die startende en ervaren agile-professionals samenbrengt. Zo helpen wij organisaties op de top van hun kunnen te presteren door agile te werken.

Op een toegankelijke en direct toe te passen wijze delen wij ervaringen en vergroten we kennis op verschillende niveaus van het agile-gedachtegoed. Met aansprekende events, hoogwaardige certificeringen en ondersteuning voor eigen initiatieven bieden wij een podium voor
uitwisseling van kennis en ideeën.

Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?