IPMA lidmaatschap

Partnerverenigingen

kivi niria ipma partner

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI NIRIA) is de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten. Het netwerk behartigt de belangen van ingenieurs en ondersteunt haar leden in hun beroepsuitoefening. Ga voor meer info naar de website van KIVI NIRIA.

pmi ipma partner

PMI Netherlands Chapter is de Nederlandse afdeling van het Project Management Institute (PMI®). PMI Netherlands Chapter streeft naar het verder professionaliseren van het vak projectmanagement in Nederland. Ga voor meer info naar de website van PMI Netherlands.

De KNVI is er voor ICT- en informatieprofessionals, studenten en voor werkgevers die hun medewerkers up-to-date willen houden. Er zijn maandelijks meerdere bijeenkomsten waar je aan deel kan nemen en je ontvangt een vakblad en handige kortingen! De KNVI (Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals) is een fusie van de beroepsverenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD en zo sinds 1 januari 2017 in Nederland hèt platform voor Professionals in Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening.

incose ipma

INCOSE-NL is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. De Special Interest Groups (SIGs) van INCOSE-NL hebben allen tot doel, kennis en ervaring op specifieke gebieden dan wel algemeen binnen Systems Engineering uit te dragen of mee te helpen deze te verbeteren. Ga voor meer info naar de website van INCOSE-NL.

BPUG is een gebruikersvereniging voor en door leden die dezelfde passie delen. Namelijk het delen van kennis en ervaring over het gebruik van Best Practices voor verandering. De vereniging is in 1999 opgericht als Prince User Group (PUG), gericht op de PRINCE2-methodiek. Later zijn daar de andere best practices van Axelos aan toegevoegd, zoals MSP, MoP en P3O en is de PUG omgedoopt naar BPUG. Ga voor meer info naar de website van BPUG.

Onze Partners

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account