Partnerverenigingen

De leden van onderstaande verenigingen kunnen onder dezelfde voorwaarden deelnemen aan de activiteiten van IPMA-NL.

kivi niria ipma partner

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI NIRIA) is de beroepsvereniging van ingenieurs en techniekstudenten. Het netwerk behartigt de belangen van ingenieurs en ondersteunt haar leden in hun beroepsuitoefening. Ga voor meer info naar de website van KIVI NIRIA.

pmi ipma partner

PMI Netherlands Chapter is de Nederlandse afdeling van het Project Management Institute (PMI®). PMI Netherlands Chapter streeft naar het verder professionaliseren van het vak projectmanagement in Nederland. Ga voor meer info naar de website van PMI Netherlands.

ngi ict ipma partner

Het Ngi is de Nederlandse beroepsvereniging van en voor ICT-professionals en -managers. Het is een onafhankelijk platform waar ruim 2.500 leden hun kennis verdiepen en hun netwerk onderhouden. Het Ngi biedt dé mogelijkheid om alle ontwikkelingen op ICT-gebied goed bij te houden, kennis te verdiepen en je netwerk te onderhouden. Ga voor meer info naar de website van Ngi.

incose ipma

INCOSE-NL is een non-profit vereniging opgericht in 1990 met als doel het bevorderen van de toepassing en ontwikkeling van Systems Engineering. De Special Interest Groups (SIGs) van INCOSE-NL hebben allen tot doel, kennis en ervaring op specifieke gebieden dan wel algemeen binnen Systems Engineering uit te dragen of mee te helpen deze te verbeteren. Ga voor meer info naar de website van INCOSE-NL.

Onze business- en kennispartners

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2017 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account