Overige partners

IPMA biedt individuen en organisaties een platform om te werken aan duurzame professionele groei op het vakgebied projectmanagement. Dit kan nog beter door te werken aan integratie en verbindingen van alle media­uitingen in het IPMA Contenthuis. Het Contenthuis is de benaming van de crossmediale strategie van IPMA, waarin website, digitale nieuwsbrieven, events, gedrukte uitgaven en het magazine ‘Projectie’ op een samenhangende wijze voor het voetlicht gebracht worden. Dit doet IPMA door samenwerkingen aan te gaan met diverse partners die streven naar hetzelfde doel als IPMA; meer groei en impact te realiseren voor IPMA­NL, in haar streven naar Betere Projecten voor een Betere wereld.

Romeo Delta is een uitgeverij én een communicatie­adviesbureau gevestigd in Zieuwent (Oost-­Gelderland), dat landelijk voornamelijk met printmedia operationeel is. Hierbij worden er magazines en kranten uitgegeven, zowel via huis-­aan-­huis verspreiding als via geadresseerde of ongeadresseerde relaties. Daarnaast wordt er crossmediaal advies gegeven m.b.t. contentmarketing. Dit betreft niet alleen de keuze van de juiste communicatie­middelen, maar ook de uitvoering en het beheer ervan. Romeo Delta geeft vanaf  6 maal per jaar het vakblad voor projectmanagement ‘Projectie’ uit en verzorgt de advertentieverkoop voor alle mediakanalen van IPMA.

Signum Marketing is een online en offline marketingadviesbureau gevestigd in Arnhem. Signum Marketing richt zich op de integrale strategie­ontwikkeling in marketing en communicatie in opdracht van middelgrote en grote organisaties en bedrijven. Samen met haar opdrachtgevers vindt Signum Marketing uit wat hun unieke (online) identiteit is en welke (online) marketingaanpak daar het beste bij past. In Signum Marketing heeft IPMA de perfecte mediapartner gevonden. Het (online en offline) marketing­ en adviesbureau gaat in opdracht van IPMA de ontwikkeling en realisatie van de marketing en media van IPMA Contenthuis verzorgen.

CKC Seminars is een congresorganisatie die opgericht is in 1993 en al die jaren een flinke dosis ervaring hebben met het organiseren van events en congressen. Het bedenken en realiseren van een congres vraagt heel veel tijd en ervaring. CKC stelt hun vakkennis en expertise graag ter aan IPMA en helpt daarbij bij de planning en organisatie van onder andere het IPMA Jaarcongres en de Projectmanagement Parade die jaarlijks plaatsvinden.

Van Haren Publishing publiceert best practices en standaarden op het gebied van IT & IT-management, enterprise-architectuur, businessmanagement en projectmanagement. Zij geven deze uit over de hele wereld, waarbij ze gebruik maken van hun uitgebreide internationale netwerk van distributiepartners. Organisaties hebben er baat bij als ze kennis met elkaar delen. Met de toegankelijk geschreven publicaties over standaarden en best practices wil Van Haren Publishing organisaties daarbij helpen, zodat ze succesvol kunnen blijven in deze snel veranderende wereld. Van Haren Publishing is de officiële uitgever van grote spelers in deze vakgebieden, waaronder IPMA-NL, The Open Group, ITSqc, innovation value institute, ASL BiSL Foundation, IAOP, IACCM en PMI NL.

Plan-B is een netwerkorganisatie van ondernemende IPMA-B gecertificeerde professionals. Plan-B werkt nauw samen met IPMA interessegroepen, organiseert intervisie-avonden, alumni- en netwerkbijeenkomsten voor IPMA A en B gecertificeerden. Daarmee vormt de netwerkorganisatie het IPMA-B netwerk Nederland, een netwerk waar nu meer dan 10% van alle IPMA A en B gecertificeerden aan deelneemt.

Plan-B levert diensten aan het bedrijfsleven samen met leden van het IPMA-B netwerk Nederland. Het zijn mensen uit de praktijk: senior professionals die snel sterktes en zwaktes binnen (project)organisaties herkennen.

In podcast De Flow Show interviewt Anna Schakel ervaren project- en programmamanagers over hun successen, maar ook over hun fouten, ‘wakker-lig’ momenten en hoe ze dit aanpakken. Daarnaast behandelt ze in de podcasts casussen van young projectmanagers. De geïnterviewde en Anna geven hun visie op de vraag en situatie van de young projectmanager.

Anna is naast presentator ook projectmanager en ondernemer. Ze is IPMA-C gecertificeerd en werkt graag op het snijvlak van ICT en business. Specialiteiten van haar zijn digitale processen, (linked open) data, business intelligence en implementaties.

Partner worden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van het IPMA partnership of wil je direct partner worden? Neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op!

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?