IPMA lidmaatschap

Businesspartners worden?

Geef je organisatie nog meer zichtbaarheid door business partner te worden van IPMA-NL. Als business partner van IPMA-NL krijg je de voordelen die horen bij het bedrijfslidmaatschap, zoals:

  • Zichtbaar commitment voor professioneel projectmanagement die je aan je klanten en professionals kunt tonen.
  • De mogelijkheid voor je professionals om zich blijvend te ontwikkelen door ze in contact te brengen met andere professionals uit vele sectoren. Dit is goed voor de professionals én goed voor je prestaties in projectuitvoering
  • Het IPMA-NL-logo dat je kunt gebruiken in uitingen of aanbiedingen naar (nieuwe) klanten en bij recruitment van projectmanagement professionals.
  • Internationale erkenning van IPMA Internationaal (dat actief is in ruim 55 andere landen), wat je kan gebruiken om je bedrijfsprofiel te verrijken richting je internationale klanten. IPMA is een federatie. Per land worden IPMA-activiteiten uitgevoerd door een zelfstandige organisatie (een vereniging). Deze zgn. Member Association hebben de contacten met geïnteresseerde individuen en organisaties m.b.t. effectief project- en programma management, zoals projectmanagers, managers en directeuren, key-project stakeholders, opleidingsbureau ‘s, trainers, consultants en andere product- of service leveranciers. Op die manier kunnen projectmanagers van over de hele wereld, deelnemen aan de ontwikkeling van competenties en aan de ontwikkeling van het vakgebied.
  • plus: Vermelding van je bedrijf bij IPMA-NL uitingen, op grote events en op onze website.

Partnerpakketten

Je hebt verschillende mogelijkheden om jouw naam als partner te verbinden aan IPMA. Hieronder staan de drie verschillende pakketten weergegeven.

Klik op de naam van het pakket om de inhoud te bekijken.

Dit pakket bestaat uit:

 • een bedrijfspresentatie in de IPMA-uitingen
 • 10 lidmaatschappen
 • 10 kaarten voor de Projectmanagement Parade
 • 5 kaarten voor het Jaarcongres
 • 1 kaart voor het Project Excellence Award galadiner
 • Je naamsvermelding op de IPMA-website, in uitingen in bijvoorbeeld ons vakblad projectie en tijdens events. Voor slechts € 5.000 profiteert je hiermee van een pakket dat een waarde vertegenwoordigt van ruim € 8.000.

Je kunt het basispakket uitbreiden met onder andere extra lidmaatschappen, extra toegangskaarten voor events, presentaties of stands tijdens het Jaarcongres en de Projectmanagement Parade, deelname aan de Project Excellence Award en een mailing naar het ledenbestand van IPMA-NL.

Je kan er ook voor kiezen grote events als het Jaarcongres en de Projectmanagement Parade mede mogelijk te maken door je bedrijf eraan te verbinden.

Partner worden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het partnership, neem dan contact op door op onderstaande knop te klikken.

Neem contact op!

Onze Partners

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account