Wordt meester van jezelf en leer hoe je jezelf in een verandering meeneemt door je eigen interventie te kiezen.

Als projectprofessional ben je constant bezig met het veranderproces, het meekrijgen van mensen en het kiezen van de juiste interventie. Maar hoe zit dat eigenlijk met jou?

  • Waarom doe je de dingen die je doet?
  • Wat zijn de drijfveren van je gedrag en jouw resultaten?
  • Hoe verloopt jouw persoonlijke veranderproces?
  • Hoe krijg je jezelf mee en hoe kies jij jouw eigen “interventie”?

We weten dat 95% van je gedrag wordt aangestuurd door het onderbewuste maar hoe beïnvloed je nu je eigen onderbewuste?

In deze bijeenkomst leer je hoe je Mind (je brein in actie) werkt, hoe het bewuste zich verhoudt tot het onderbewuste en hoe onderbewuste overtuigingen jouw resultaten maken of breken. Je leert hoe je belemmerende overtuigingen bij jezelf kan herkennen en kan resetten. Dit zorgt ervoor dat je minder stress ervaart en je automatisch betere resultaten krijgt, zonder dat je er extra moeite of tijd in steekt. Bovendien…door meer over jezelf te leren, leer je ook meer over de ander, waardoor je sneller begrijpt waar onbegrip en verzet vandaan komt en hoe je daar mee om kunt gaan.

Aspecten van deze sessie zijn in een eerdere IPMA-NL Connect Bijeenkomst gedeeld onder “Een positieve Mind-Reset”. De Deelnemers omschreven die bijeenkomst als inspirerend, snel diepgaand, waardevol en leerzaam. Op deze IPMA-NL VAKdag maken we de cirkel rond: het geeft invulling aan nummer 1 in de gedragsmatige competenties van de Individual Compentence Baseline (ICB): G1 Zelfreflectie en zelfmanagement. Immers…je bent slechts zo goed als je eigen reflectie toestaat.


[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Na 15 jaar in de IT te hebben gewerkt veranderde het leven van Rintske Bosma 180° toen ze na 25 jaar los kwam van haar depressies. Een heftige gebeurtenis dwong haar verregaande studie te maken van het brein. Zo ontdekte ze hoe de Mind werkt en hoe je onbewuste belemmerende overtuigingen kan resetten voor meer geluk en voldoening in je leven. Gebaseerd op haar studie en het in praktijk brengen van alles wat ze leerde, creëerde ze een methode waardoor ze de essentie van haar kennis kan overbrengen. Sindsdien is het haar missie om zoveel mogelijk mensen te vertellen over de werking van de Mind en hen te helpen onbewuste blokkades op te heffen om betere resultaten te kunnen neerzetten met minder inspanning en stress. Met haar passie voor mensen en hun persoonlijke ontwikkeling trainde ze de afgelopen 5 jaar al meer dan 500 mensen. Met succes trainde zij bij L’Oréal, Ordina, Sogeti, KPMG e.aDeze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 90 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?