Podcastreeks ICB4Als projectprofessional heb je veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van je competenties; je inzichten daarvoor zou je graag willen delen met anderen in de beroepsgroep. Maar hoe dan?

Ralph Goossens helpt met het volgende aanbod:


Hij is op zoek naar mensen die mee willen werken aan podcasts over de competenties uit de ICB4 voor project management. Er zijn 29 competenties, dus op den duur komen er 29 afleveringen in deze podcastreeks. De eerste paar afleveringen zullen gaan over: Conflict & Crisis; Resultaatgerichtheid; Scope; en Macht & Belang (niet noodzakelijkerwijs in die volgorde).

De opzet is om samen een gesprek te hebben waarbij persoonlijke verhalen centraal staan: Hoe en waar heb je deze competentie geleerd? Heb je mensen gehad die als voorbeeld hebben gediend? Heb je geworsteld (of worstel je nog steeds) met deze competentie? Hoe praat je met anderen (familie, vrienden, collega’s, coaches) over deze competentie? Wat voor feedback krijg je van anderen over jouw manier van werken m.b.t. deze competentie?

We doen dit in een wederkerig en open gesprek op een persoonlijk niveau. Je mag van Ralph verwachten dat hij ook zijn eigen ervaringen en inzichten zal delen, op een openhartige en respectvolle manier.

En nog even dit: de podcasts zijn in het Engels, want bestemd voor een internationaal publiek. Ons vakgebied houd ook niet op bij de landsgrens, dus waarom de rest van de wereld onze bijdrage ontzeggen?

Meld je aan met onderstaand formulier.

Een bijdrage van

Ralph GoossensRalph Goossens: Ik heb een passie voor het vakgebied, én voor het denken en praten daarover – geen wonder dus dat ik begonnen ben met podcasts over project management. Met als belangrijkste ingrediënten: kennis delen, persoonlijke ervaringen uitwisselen, en praktisch toepasbaar maken. En af en toe een inzicht of mening die je misschien niet elke dag hoort. Want project management blijft een heel persoonlijk vak waarbij je handtekening zichtbaar is in alles wat je doet, toch?

Ook bekend als Project Doctor®. Ik ben een ervaren senior project manager (een oude rot dus) met een paar diploma’s op zak, waarvan IPMA-B de belangrijkste is.

Kennis delen
IPMA-NL lidmaatschap

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?