Project Excellence Award

Projectmanagement verbeteren en projectresultaten te evalueren

Project Excellence Award

De Nederlandse IPMA Project Excellence Award is een prijs voor de meest uitmuntende projecten, in Nederland of daarbuiten. De award wordt tijdens het Awards Gala uitgereikt aan organisaties met de meest excellente projecten in de categorieën ICT, infra/overheid en overige projecten.

IPMA Nederland, platform voor projectmanagement, staat voor verdere professionalisering en ontwikkeling van het projectmanagement vak in Nederland. IPMA doet dit door middel van o.a. kennisdeling en –overdracht, certificering, netwerken, onderzoek en events. IPMA reikt elk jaar de IPMA Project Excellence Award uit aan organisaties die een uitmuntende prestatie hebben neergezet op het gebied van project- en programmamanagement.

Eerdere prijswinnaars

Het Mauritshuis (2015)
ABN AMRO (2014)
Cofely (2013)
Gielissen Interiors & Exhibitions (2011)

 Het projectbezoek

Na goedkeuring van het projectrapport door de jury vindt een projectbezoek plaats van de assessoren. Tijdens dit bezoek vindt een evaluatie plaats waarbij projectteam, opdrachtgever en andere stakeholders worden geïnterviewd aan de hand van de criteria van het PE model. Verder worden de doelmatigheid, compleetheid en kwaliteit van de projectdocumentatie en toegepaste processen  en procedures beoordeeld.

Een projectbezoek duurt normaliter ca. drie dagen. De Project Excellence Award jury. De PE Award jury begeleidt het assessment proces. De jury bestaat uit gerenommeerde vertegenwoordigers van bedrijven, overheden en andere organisaties die projectmanagement uitvoeren.

De Award-uitreiking

De Award uitreiking vindt in een feestelijke ambiance plaats, in het najaar. Finalisten kunnen uiteraard hun projectteamleden, management en directie alsmede zakenrelaties uitnodigen voor het gala. Deelnemers hebben hierbij gereduceerde tafelprijzen.

Terugkoppeling

Na het bekendmaken van de winnaar(s) tijdens de IPMA-NL PE Award gala avond,  krijgen alle deelnemers terugkoppeling over hun prestaties via het feedbackrapport.

Deelnemen aan de Project Excellence Awards?

Wil jij ook dat jouw projectteam behoort tot de beste en wilt u dat iedereen dit ziet? Of wil je misschien weten hoe jij en je projectteam hoe het nog beter kan? Neem dan deel aan de Project Excellence Awards!

leden

Onze business- en kennispartners

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2018 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account