Leer als een krachtige en energieke Project Manager bovengemiddeld te presteren en te pieken wanneer het echt nodig is.

Projecten worden steeds complexer en dynamischer. Project Management voor dergelijke projecten is vergelijkbaar met topsport. Hoe zorg jij ervoor dat jij net zoals een topsporter maximaal weet te presenteren? Om de gangbare Project Management methodieken en processen optimaal te laten verlopen en zo het maximale resultaat te behalen?

Leer ook oog te hebben voor je eigen persoonlijke ”processen en methodieken” en van daaruit goed te balanceren en bovengemiddeld te presteren. Dit zoals topsporters doen om hun doelen te behalen. Stuur jezelf om te pieken wanneer het echt nodig is. Dit alles in goede balans en met de juiste dagelijkse energie.

Op basis van ervaring, literatuur en het leggen van herkenbare verbanden zal dit een sprankelende, enerverende en bovenal leerzame sessie gaan worden met veel ruimte voor interactie!!

Beter presteren… dat wil toch iedereen?!


[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Tonnie Lalkens: “Vanuit mijn eigen bedrijf PM2B bv ondersteun ik veelal industriële bedrijven op de gebieden van Management, Project Management en Business Case Management. Als Interim Project Manager heb ik vele uitdagende projecten bij zeer gevarieerde bedrijven naar het gewenste eindresultaat weten te begeleiden.

Mijn profiel in o.a. een “Insights’’ persoonlijkheidsanalyse is rood gekleurd als “Hervormende Beslisser’’. Mijn kwaliteiten en interesses liggen bij projectmatig werken, gerichte & ambitieuze doelen halen, risico’s niet uit de weg gaan, beslissingen durven nemen en samenwerken met een team waarbij ik als leider en enthousiaste “driver” acteer.”

Tonnie Lalkens


Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?