Project Management Championship 2020!

IPMA Young Crew organiseert in samenwerking met IPMA NL en Microsoft voor de derde maal op rij de Project Management Championship (PMC). Voor de PMC vormen studenten zelf teams. Ze kunnen een test maken waarbij ze als team 100 vragen in 100 minuten moeten beantwoorden. De benodigde kennis om deze vragen te beantwoorden is gelijk aan IPMA D-certificatie. De PMC vindt dit jaar remote plaats, op 23 mei. Meer informatie volgt, maar het organiserende team stelt zich vast graag voor.

PMC team

Vera de Jong, Anastasia Kotoudi, Paulina Kamphuis, Jacco van de Griek & Sophie Pape

Vera de Jong

Hi, ik ben Vera en werk als consultant namens Prox6 mee aan een project over procesautomatisering bij Vitens. Nadat ik in 2019 mee heb gedaan aan de PMC en vervolgens mijn baan heb gevonden, wil ik andere studenten dezelfde kans geven om hun netwerk te vergroten!

Anastasia Kotoudi

Ik ben Anastasia en twee jaar geleden was ik een internationale student uit Griekenland bij TU Delft. In die tijd deed ik mee aan de Project Management Championship. Mijn team en ik wonnen de nationale finale en vervolgens hebben wij Nederland vertegenwoordigd tijdens de internationale finale. Afgelopen twee jaar ben ik projectleider voor de PMC geweest en zit ik in het YoungCrew bestuur. Vorig jaar heb ik mijn Master afgerond en ben ik aan de slag gegaan bij Shell als Project Services Manager.

Paulina Kamphuis

Ik ben Paulina en vorig jaar heb ik de nationale finale gewonnen van de Project Management Championship. Projectmanagement is voor mij een manier om mijn doelen te bereiken en problemen in te schatten. Iets wat ik persoonlijk heel waardevol vind om als skill te hebben. Toen ik gevraagd werd om dit jaar mee te helpen met het organiseren van de nationale finale, was ik gelijk enthousiast!

Jacco van de Griek

Ik ben Jacco. Ik ben werkzaam als consultant bij IMPROVEN, binnen de vakgroep Projects & Change; een expertteam op het gebied van Project- en Projectportfolio Management. Daarnaast ben ik bestuurslid van de IPMA YoungCrew.

Sophie Pape

Hoi, ik ben Sophie en ik ben creative consultant & communicatieadviseur bij Prox6. Dit is mijn tweede jaar als teamlid van de Project Management Championship (PMC). En ook dit jaar houd ik mij bezig met de marketingcommunicatie. Wat ik het mooiste vind aan de PMC is de ervaring die wij studenten kunnen geven om hun projectmanagement skills op de proef te stellen en hun netwerk uit te breiden.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?