Projectie & Nieuwsbrief

Digitale Projectie
Projectie is het toonaangevende Nederlandse vakblad over projectmanagement. Het biedt een platform voor het uitwisselen van gedachten en kennis over alle facetten van projectmanagement en informeert over nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied. Daarbij wordt zoveel mogelijk de relatie gelegd met concrete en actuele praktijkcases en (recent) wetenschappelijk onderzoek.

Eerder verscheen Projectie zes keer per jaar op papier, maar nieuwe tijden zijn aangebroken. Met een blik op de toekomst verschijnt Projectie vanaf maart 2019 maandelijks als digitaal magazine. 

Nieuwsbrief
Alle IPMA-leden en een grote groep externe geïnteresseerden ontvangen daarnaast een maandelijkse nieuwsbrief. Hierin staan interessante blogs, informatie over events, vacatures en meer.

Wil jij een bijdrage leveren aan Projectie of de nieuwsbrief? Mail dan naar laura.vanmoolenbroek@ipma.nl – ook voor meer informatie over aanleverdeadlines en verschijningsdata.

Meer Projectie

Wil je graag adverteren in Projectie of de nieuwsbrief?

Het magazine wordt verspreid als premiumversie onder circa 2.000 IPMA-NL leden en als freemiumversie onder ruim 7.000 mensen. De nieuwsbrief wordt verspreid onder ruim 9.000 abonnees. Voor de specificaties en tarieven van Projectie bekijk je de IPMA Tariefkaart 2019. Wil je meer informatie over de advertentiemogelijkheden van IPMA? Neem dan contact op met Romeo Delta.

Bijdrage leveren?

Wil jij een artikel schrijven voor Projectie, een boek recenseren, een stukje schrijven voor in de nieuwsbrief of op een andere manier bijdragen? Alle input is welkom! Neem contact op met projectie@ipma.nl of nieuwsbrief@ipma.nl voor de mogelijkheden.

Een abonnement op Projectie

Het magazine is gratis voor IPMA-leden en biedt daarnaast vele andere voordelen! Ben je nog geen lid van IPMA-NL, ook dan kun je je abonneren. Een abonnement kost € 69,- excl. BTW.

Lid worden van de nieuwsbrief?

Wil jij maandelijks de IPMA nieuwsbrief ontvangen, met daarin interessante blogs, komende events en meer? Meld je dan nu aan!

Onze partners:

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account