Projectie Magazine

Projectie is het toonaangevende Nederlandse vakblad over projectmanagement. Het biedt een platform voor het uitwisselen van gedachten en kennis over alle facetten van projectmanagement en informeert over nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied. Daarbij wordt zo veel mogelijk de relatie gelegd met concrete en actuele praktijkcases. Het vakblad bevat daarnaast ook artikelen met betrekking tot wetenschappelijk onderzoek op het gebied van projectmanagement.

Projectie verschijnt zes keer per jaar en wordt verzonden aan alle leden van IPMA-NL.

Ben je geen lid van IPMA-NL, dan kun jij je abonneren op Projectie.

Aanlevermomenten:

Jaarthema: Projectificering van de Samenleving

  • Projectie 6 – Deadline voor redactie: 05/11

Publicatiedata:

Projectie magazine komt zes keer per jaar uit op de volgende data:

  • Projectie 6 – publicatiedatum: 24/12

Meer Projectie

Wil je graag adverteren in, bijdragen aan of nog meer uit Projectie halen?

Adverteren
Heb jij interesse om te adverteren ons magazine? Het magazine wordt verspreid onder circa 2.000 IPMA-NL leden. Voor de specificaties en tarieven van Projectie bekijk je de IPMA Tariefkaart 2018. Wil je meer informatie over de advertentiemogelijkheden van IPMA? Neem dan contact op met Romeo Delta.

Schrijven
Wil je jouw bijdrage leveren aan door een artikel in Projectie te publiceren? Stuur jouw input dan naar projectie@ipma.nl. Je hoort dan van de redactie of en wanneer het artikel (eventueel in aangepaste vorm) gepubliceerd kan worden.

Een abonnement op Projectie

Het magazine is gratis voor IPMA-leden en biedt daarnaast vele andere voordelen! Ben je nog geen lid van IPMA-NL, ook dan kun je je abonneren. Een abonnement kost € 69,- excl. BTW. Meld je aan en ontvang het magazine zes keer per jaar!

Projectie Magazine digitaal?

Naast de print versie van het magazine, kun je ook de laatste edities digitaal bekijken. Zo geniet je ook online van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement.

Onze business- en kennispartners

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2019 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account