Projectmanagement Parade

Hét congres voor de projectmanagement community in Nederland

De Projectmanagement Parade is het grootste congres voor de Projectmanagement community in Nederland. Dit initiatief van IPMA Nederland, hét platform voor projectmanagement in Nederland, behandelt jaarlijks een breed spectrum aan actuele ontwikkelingen, uitdagingen en best practices. Van, voor en door de Project Professional.

Inspirerende keynotes

Tijdens de Projectmanagement Parade is een inspirerende mix van internationale keynotes aanwezig. Daarnaast worden actuele best practices behandeld, komen inspirerende expert aan het woord van binnen én buiten het vakgebied, worden er uitdagende workshops gegeven, en nog veel meer.

Bekijk hiernaast een sfeerimpressie van de Project Management Parade 2017.

Een dag vol kennis, interactie en inspiratie:

Ontmoet nieuwe mensen uit de wereld van Projectmanagement
en geef je zakelijk netwerk een nieuwe impuls.

De diepte in

In de diverse streams ga je, naargelang jouw interesse en vakgebied, verder de diepte in. Best Practices Experts delen hun kennis en ervaringen op thema’s als innoveren, organisatiecultuur, ego-management en politieke awareness. Verder kun je ook de wetenschappelijke kant van het vakgebied onderzoeken in de stream Research/DNRG en in de stream Serious Games leer je spelenderwijs wat de waarde van games en simulaties is voor jou als projectmanager.

Kortom…

Wij nodigen je graag uit om samen met 500+ collega’s verder te onderzoeken welke competenties de projectmanager ‘future proof’ maken.

Schrijf je direct in via de website: www.projectmanagementparade.nl

Ga naar de website!

Aanmelden voor Projectmanagement Parade?

De deelnameprijs voor de Projectmanagement Parade bedraagt € 245,- voor IPMA leden excl. BTW per persoon. Ben je géén IPMA lid? Dan betaal je € 345,- excl. BTW per persoon.

Meld je aan via onderstaande knop!

leden

Onze business- en kennispartners

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2019 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account