Projectmanagement Parade 2019

Hét congres voor de projectmanagement community in Nederland

De Projectmanagement Parade is het grootste congres voor de Projectmanagement community in Nederland. Dit initiatief van IPMA Nederland, hét platform voor projectmanagement in Nederland, behandelt jaarlijks een breed spectrum aan actuele ontwikkelingen, uitdagingen en best practices. Van, voor en door de Project Professional. Dit jaar vindt de Projectmanagement Parade plaats op 16 april 2019 in ‘s-Hertogenbosch. 

Creating adaptive leadership. Focus on purpose.

De Projectmanagement Parade staat dit jaar helemaal in het thema van de toekomst van projectmanagement. De context waarin wij als professionals en organisaties opereren verandert continue en duidelijk is wel dat de professionals en organisaties van de toekomst alleen bestaansrecht hebben als ze kunnen bijdragen aan een nieuwe, duurzame maatschappij. Purpose dus. En purpose vraagt om leiderschap. Adaptief leiderschap. Sluit u aan bij deze uitdaging en maak met ons deze reis naar de toekomst van projectmanagement.

Een dag vol kennis, interactie en inspiratie:

Ontmoet nieuwe mensen uit de wereld van Projectmanagement
en geef je zakelijk netwerk een nieuwe impuls.

Inspirerende keynotes

Tijdens de Projectmanagement Parade is een inspirerende mix van internationale keynotes aanwezig, zoals Tony’s “Choco Evangelist” Ynzo van Zanten. Daarnaast worden actuele best practices behandeld, komen inspirerende expert aan het woord van binnen én buiten het vakgebied, worden er uitdagende workshops gegeven, en nog veel meer.

Kortom…

Wij nodigen je graag uit om samen met 500+ collega’s verder te onderzoeken hoe we projectmanagement ‘future proof’ maken.

Schrijf je direct in via de website: www.projectmanagementparade.nl

Ga naar de website!

Aanmelden voor Projectmanagement Parade?

De deelnameprijs voor de Projectmanagement Parade bedraagt € 245,- voor IPMA leden excl. BTW per persoon. Ben je géén IPMA lid? Dan betaal je € 345,- excl. BTW per persoon.

Meld je aan via onderstaande knop!

leden

Onze partners:

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account