Community Regio Zuidoost Nederland

Doelstelling

De regio Zuidoost Nederland onderscheidt zich inmiddels op wereldniveau door onophoudelijk innoverende projecten succesvol af te ronden. Het geheim achter dit succes blijkt een combinatie te zijn van inhoudelijke expertise, vaardigheden en de juiste houding. Sinds 2004 houdt IPMA-NL ongeveer 4-5 keer per jaar regionale bijeenkomsten op verschillende locaties in Zuidoost Nederland. 

De regio is grofweg Limburg plus Zuidoost Brabant (de lijn Eindhoven-Helmond-Venlo en het gebied zuidelijk daarvan) plus Nederlandstalig België.

P1030446
Business people having a meeting and discussing together in the office, brainstorming and teamwork concept

Missie

Het is onze missie om projectmanagers gedachten te laten uitwisselen, samen te brengen en kennis en ervaringen uit te wisselen zonder dat daar veel reistijd mee is gemoeid. Op deze manier willen we bijdragen aan het continue verbeteren van projecten.  We halen als het ware de kennis en ervaring naar de deelnemers toe.

Werkwijze

Er zijn twee soorten bijeenkomsten: enerzijds (interactief) bespreken van relevante thema’s en onderwerpen door ‘vakbroeders’, experts en/of ervaringsdeskundigen die de ambitie hebben hun expertise te delen met anderen en anderzijds bedrijfsbezoeken. We bereiken dit door interessante sprekers vanuit heel het land naar de regio te halen, verbindingen te zoeken met de andere IPMA Communities en regionale onderwerpen te programmeren. Tevens bezoeken we innovatieve bedrijven in de regio waar men kan zien en leren hoe projecten op een andere manier worden aangepakt en uitgewerkt.

Op deze manier dragen we bij aan de kennisgeving en verbetering van vaardigheden voor projectmanagers en geïnteresseerden van IPMA in de regio Zuidoost-Nederland.

Het laatste nieuws

PMO-ers zijn superhelden…

Luister naar de overtuiging over PMO-er als superheld in projectmanagement.

Welke competenties zitten nu in een training voor opdrachtgevers?

Opdrachtnemers schrijven veelal over opdrachtnemers…maar elke competenties zitten er in een training voor de opdrachtgever zelf?

Opdrachtgeverschap: wat is er op dit moment aan de hand?

In deze podcast spreekt Edwin van Dieën met Engbert Breuker en Adriaan de Man (Pentascope) over wat er nu aan de hand is rondom opdrachtgeverschap: in de breedte van de samenleving hebben opdrachtgevers problemen om opdrachtnemers te krijgen.

Advertorial | Agile wars en hoe deze te voorkomen

Een advertorial van onze keurmerkopleider Global Project Performance Hebben projectmanagers nog bestaansrecht in dit agile tijdperk? Is Agile PM beter dan PRINCE2 Agile? Of moeten we helemaal geen agile projectmanagement methodieken gebruiken en alle ontwikkelingen vorm geven met SCRUM? Bestaat er zo iets als de beste agile aanpak? Wellicht hebt u ook wel eens te maken met een stammenstrijd in [...]

Onze Partners

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?