Community Regio Zuidoost Nederland

Doelstelling

De regio Zuidoost Nederland onderscheidt zich inmiddels op wereldniveau door onophoudelijk innoverende projecten succesvol af te ronden. Het geheim achter dit succes blijkt een combinatie te zijn van inhoudelijke expertise, vaardigheden en de juiste houding. Sinds 2004 houdt IPMA-NL ongeveer 4-5 keer per jaar regionale bijeenkomsten op verschillende locaties in Zuidoost Nederland. 

De regio is grofweg Limburg plus Zuidoost Brabant (de lijn Eindhoven-Helmond-Venlo en het gebied zuidelijk daarvan) plus Nederlandstalig België.

P1030446
Business people having a meeting and discussing together in the office, brainstorming and teamwork concept

Missie

Het is onze missie om projectmanagers gedachten te laten uitwisselen, samen te brengen en kennis en ervaringen uit te wisselen zonder dat daar veel reistijd mee is gemoeid. Op deze manier willen we bijdragen aan het continue verbeteren van projecten.  We halen als het ware de kennis en ervaring naar de deelnemers toe.

Werkwijze

Er zijn twee soorten bijeenkomsten: enerzijds (interactief) bespreken van relevante thema’s en onderwerpen door ‘vakbroeders’, experts en/of ervaringsdeskundigen die de ambitie hebben hun expertise te delen met anderen en anderzijds bedrijfsbezoeken. We bereiken dit door interessante sprekers vanuit heel het land naar de regio te halen, verbindingen te zoeken met de andere IPMA Communities en regionale onderwerpen te programmeren. Tevens bezoeken we innovatieve bedrijven in de regio waar men kan zien en leren hoe projecten op een andere manier worden aangepakt en uitgewerkt.

Op deze manier dragen we bij aan de kennisgeving en verbetering van vaardigheden voor projectmanagers en geïnteresseerden van IPMA in de regio Zuidoost-Nederland.

Het laatste nieuws

Boek recensie Verborgen Leiderschap van Oudste dochters

Je bent oudste dochter. Je hebt een leidinggevende functie. Toch ben je niet tevreden. Je hebt het gevoel dat het anders kan. Volgens de auteur zijn daarvoor twee oorzaken. Je hebt als oudste dochter een bepaalde rol in het gezin ingenomen en als volwassene raak je verstrikt in de daarbij ontwikkelde patronen. Bovendien strookt het beeld dat je hanteert van [...]

Boekrecensie: Navigeren in de Mist – Leiderschap bij Niet-Weten

Omarm als projectprofessional het Niet-Weten om in onzekere situaties te kunnen leiden.

Projecten in de Grip – Kees van de Burgwal

In 10 stappen naar een succesvol project

Wijsheid in leiderschap – Petra Kuipers in gesprek met Diana van Donselaar

Over wendbaar leiderschap….

Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?