Regio Zuidoost Nederland

AanmeldenNieuws

Doelstelling

De regio Zuidoost Nederland onderscheidt zich inmiddels op wereldniveau door onophoudelijk innoverende projecten succesvol af te ronden. Het geheim achter dit succes blijkt een combinatie te zijn van inhoudelijke expertise, vaardigheden en de juiste houding. Sinds 2004 houdt IPMA-NL ongeveer 4-5 keer per jaar regionale bijeenkomsten op verschillende locaties in Zuidoost Nederland. 

De regio is grofweg Limburg plus Zuidoost Brabant (de lijn Eindhoven-Helmond-Venlo en het gebied zuidelijk daarvan) plus Nederlandstalig België.

P1030446
Business people having a meeting and discussing together in the office, brainstorming and teamwork concept

Missie

Het is onze missie om projectmanagers gedachten te laten uitwisselen, samen te brengen en kennis en ervaringen uit te wisselen zonder dat daar veel reistijd mee is gemoeid. Op deze manier willen we bijdragen aan het continue verbeteren van projecten.  We halen als het ware de kennis en ervaring naar de deelnemers toe.

Werkwijze

Er zijn twee soorten bijeenkomsten: enerzijds (interactief) bespreken van relevante thema’s en onderwerpen door ‘vakbroeders’, experts en/of ervaringsdeskundigen die de ambitie hebben hun expertise te delen met anderen en anderzijds bedrijfsbezoeken. We bereiken dit door interessante sprekers vanuit heel het land naar de regio te halen, verbindingen te zoeken met de andere IPMA Communities en regionale onderwerpen te programmeren. Tevens bezoeken we innovatieve bedrijven in de regio waar men kan zien en leren hoe projecten op een andere manier worden aangepakt en uitgewerkt.

Op deze manier dragen we bij aan de kennisgeving en verbetering van vaardigheden voor projectmanagers en geïnteresseerden van IPMA in de regio Zuidoost-Nederland.

Neem contact op!

Bekijk onze bijeenkomsten!

Bijeenkomsten Regio Zuidoost Nederland

Het laatste nieuws

Killing a project

Een paar weken geleden las ik een interessant artikel in De Volkskrant. In dit artikel, van de hand van Melle Meijer, werd beschreven dat hoogleraar cardiologie Gerard Pasterkamp ervoor koos zijn subsidie voor onderzoek terug te geven toen bleek dat het onderzoek nergens toe zou leiden. Pasterkamp geeft aan dat hij en zijn team ongeveer halverwege het onderzoek concludeerden dat [...]

Winactie: steek het vragenvuur aan en maak kans op een plek in de studio!

Steek jij met ons het vragenvuur aan? Je maakt namelijk kans op een plek in de studio, zodat je daar jouw vraag kunt stellen aan het panel - we houden rekening met de corona regels. Het IPMA-NL Seminar van 2020 neemt je mee in de de wondere wereld van (briljant) mislukken en het leren van zaken die anders gaan dan verwacht. Naast Keynote [...]

Bert-Jan Klaren, genomineerde Projectmanager van 2020

Bert-Jan Klaren werkt sinds 2009 als projectmanager bij de Hanzehogeschool in Groningen. Het integratieplatform, dat ervoor zorgt dat verschillende diensten gebruik kunnen maken van dezelfde data, was sterk verouderd. Nieuwe diensten konden hierdoor alleen met grote inspanning in gebruik worden genomen en het werd steeds moeilijker om adequaat te reageren op wijzigingen in bestaande systemen. Eerdere pogingen om het integratieplatform [...]

Petra van der Kruk, genomineerde Projectmanager van 2020

Petra van der Kruk werkte van 2015 tot 2019 als senior projectmanager voor de gemeente Eindhoven. In deze periode heeft zij leiding gegeven aan een Openbare Europese Aanbesteding en daarop aansluitend de implementatie van het Inhuursysteem. Het project waarop zij gecertificeerd werd, betrof de vernieuwing van het systeem voor de afhandeling van inkoopfacturen inclusief e-facturatie (conform EU-richtlijn). Het voorafgaande systeem [...]

Onze Partners

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen
We zijn de site aan het aanpassen aan ons nieuwe logo en kleurstelling. Je ziet nog oude en nieuwe kleuren naast elkaar.
+ +

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?