Community Regio Zuidoost Nederland

Doelstelling

De regio Zuidoost Nederland onderscheidt zich inmiddels op wereldniveau door onophoudelijk innoverende projecten succesvol af te ronden. Het geheim achter dit succes blijkt een combinatie te zijn van inhoudelijke expertise, vaardigheden en de juiste houding. Sinds 2004 houdt IPMA-NL ongeveer 4-5 keer per jaar regionale bijeenkomsten op verschillende locaties in Zuidoost Nederland. 

De regio is grofweg Limburg plus Zuidoost Brabant (de lijn Eindhoven-Helmond-Venlo en het gebied zuidelijk daarvan) plus Nederlandstalig België.

P1030446
Business people having a meeting and discussing together in the office, brainstorming and teamwork concept

Missie

Het is onze missie om projectmanagers gedachten te laten uitwisselen, samen te brengen en kennis en ervaringen uit te wisselen zonder dat daar veel reistijd mee is gemoeid. Op deze manier willen we bijdragen aan het continue verbeteren van projecten.  We halen als het ware de kennis en ervaring naar de deelnemers toe.

Werkwijze

Er zijn twee soorten bijeenkomsten: enerzijds (interactief) bespreken van relevante thema’s en onderwerpen door ‘vakbroeders’, experts en/of ervaringsdeskundigen die de ambitie hebben hun expertise te delen met anderen en anderzijds bedrijfsbezoeken. We bereiken dit door interessante sprekers vanuit heel het land naar de regio te halen, verbindingen te zoeken met de andere IPMA Communities en regionale onderwerpen te programmeren. Tevens bezoeken we innovatieve bedrijven in de regio waar men kan zien en leren hoe projecten op een andere manier worden aangepakt en uitgewerkt.

Op deze manier dragen we bij aan de kennisgeving en verbetering van vaardigheden voor projectmanagers en geïnteresseerden van IPMA in de regio Zuidoost-Nederland.

Het laatste nieuws

Zilver voor IPMA YoungCrew Nederland!

Een verslag van de Internationale Finale van de IPMA Young Crew NL competitie Project Management Championship. In het weekend van 11 en 12 juni vond de Internationale Finale plaats van dé competitie op het gebied van projectmanagement: de Project Management Championship (PMC). Dit jaar was Berlijn de hosting stad. We interviewden de drie studenten die namens IPMA Young Crew NL meededen [...]

Monitor Progress using standards and facts

I speak to many CIOs and IT managers, and I notice that many of them are struggling in this 'Agile' era. They often have many (self-managing) agile teams, and they lack control. When it comes to software development, for example, they often have no idea which functionality is ready at what time, how much it really costs, what the quality [...]

Hoe in het blauw-analytische werkveld wijsheid in leiderschap in balans kan zijn met de waan van alledag

Leestips voor de zomer van 2022

Ga deze zomer vooruit als projectprofessional! Schaaf jouw competenties bij in je eigen tempo met onderstaande boeken, geselecteerd door een aantal van onze boekrecensenten. Jouw vaardigheden trainen met anderen? Ga naar een van onze gratis bijeenkomsten of doe mee aan onze Masterclass VeranderLemniscaat. Zoek je meer verdieping? Doe een van de Premium Mastercourses over Verbinding, Veerkracht of Persoonlijke drijfveren.  Vakantie is [...]

Onze Partners

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account