Sander Jansen zijn passie is digitale transformatie. Als manager en bestuurder van bedrijven in de media- en communicatie-industrie heeft hij zijn sporen verdiend in de digitale transformatie door innovaties te ontwikkelen en toe te passen, waardoor zijn organisaties leidende posities in hun markten hebben verkregen.

Sander is met James van de Merbel auteur van het boek “Hét managementboek voor Digitale Transformatie”.

In deze podcast neemt Sander Jansen ons mee in zijn gesprek met Frank Brilman  over Reimagine Teams: hoe een projectteam baanbrekende resultaten kan bereiken. Laat je inspireren en ontdek ook het verschil tussen resultaatvertrouwen en relatievertrouwen.

Wil je meer weten over wat Marieke met ons deelt? Zij biedt ons een gratis foundation course aan die gebaseerd is op het onderliggende boek van deze podcast. Volg voor die gratis foundation course deze link.

Frank Brilman zijn passie is extreem resultaatgericht werken mét menselijke maat. Hij is co-auteur van het boek Reimagine Teams. De rode draad in het denken en handelen van Frank is gedragsverandering in relatie tot resultaat. Frank is opgeleid in Bewegen en Sport aan de ALO in Groningen, verder geschoold in gezondheid, voorlichting en opvoeding, bedrijfskunde, prestatiepsychologie en gedragsverandering.

Meer podcasts…

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?