Op zoek naar de uitzending? Volg de knoppen hieronder, meld je aan en je ziet de link naar de uitzendpagina


Kunnen, mogen en durven mislukken!

Het IPMA-NL Seminar van 2020 neemt je mee in de de wondere wereld van (briljant) mislukken en het leren van zaken die anders gaan dan verwacht. Of een mislukking briljant is hangt af van hoe je ervan leert, wat je ermee doet, de innovatie die het brengt en de waarde die dat oplevert.  We kijken nu eens naar de faalopbrengsten in plaats van de faalkosten. Prof. Dr. Paul Iske van het Instituut voor Briljante Mislukkingen laat zien welke cultuur en methode nodig is om een mislukking briljant te maken.

Voor veel professionals is het makkelijk vertellen over succesvolle trajecten. Maar hoe vertel je nu over de dingen die niet goed gingen? En waarom is het belangrijk om die verhalen te vertellen? Anna Schakel en Eveline Mos van Glorieus Falen nemen je mee in de feiten en mythes over falen, langs verkeerde beslissingen, inschattingsfouten en slechte adviezen. Je leert te reageren op jezelf als je faalt en via een stappenplan dat nare gevoel om te zetten in een goed verhaal.

Als je het goed doet, waardeer het dan.

Zoals een berg een dal nodig heeft, heeft een mislukking een succes nodig. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Daarom geven we aandacht aan de gecertificeerde projectmanagers die het goed hebben gedaan. Tijdens dit jaarlijkse Award moment belonen wij hun met Individual Awards. Met de categorieën IPMA-NL Projectmanager van het jaar Award 2020 en IPMA-NL Young Projectmanager van het jaar Award 2020. Zij zullen laten zien waarom zij deze prijs hebben verdiend.

Meld je aan voor dit online seminar; het is gratis en open voor iedereen

Neem dit jaar deel aan het IPMA NL Seminar 2020 vanuit huis in jouw comfortabele stoel. Maak mislukkingen briljant met ons!

Doe dit als projectprofessional die meer van onze kennis wil delen of doe mee als introducé. Je hoeft geen IPMA lid te zijn; het is open voor iedereen.

Wat brengt dit seminar jou?

  • Waarom een falend project vaak meer vraagt van een projectmanager dan een succesvol project, maar vaak ook meer brengt
  • Wat de waarde is van mislukkingen
  • Welke cultuur bijdraagt aan het leervermogen van een organisatie om te leren van falen
  • Een methode en een taal om succesvol te mislukken
  • Beter leren omgaan met je eigen faalverhaal
  • Fouten en falen bespreekbaar kunnen maken

Programma

  1. Briljante Mislukkingen – Prof. Dr. Paul Iske
  2. Glorieus Falen- Anna Schakel/ Eveline Mos
  3. Panel vragenvuur – Onder leiding van Eva Brouwer

Awards

Tussen de programma-onderdelen maken we de winnaars van de IPMA Individuele Awards bekend.

Moderator

Het programma wordt begeleid door Eva Brouwer.

Ik meld mij aan als projectprofessional

Ik wil graag meedoen als en stel prijs op de extra’s (zoals forum, hand-outs, attendering op meer interessante bijeenkomsten).

Ik heb of open een account op www.connect.ipma.nl. Heb je nog geen account op www.connect.ipma.nl ? Dan zie je vanzelf de keus om die te openen.

Ik meld mij aan als introducé

Ik wil graag meedoen als introducé en hoef de extra’s niet (zoals forum, hand-outs, attendering op meer interessante bijeenkomsten).

Er wordt geen account voor je geopend op www.connect.ipma.nl 

Onze Inspirators

Paul Iske, hoogleraar open innovatie en business venturing ​aan de Universiteit Maastricht.

Daarnaast heeft Paul Iske de rol van CFO (Chief Failure Officer) bij het Instituut voor Briljante Mislukkingen, dat als missie heeft de drempel te verlagen voor het accepteren en leren van zaken die anders lopen dan gehoopt of gedacht.

Eveline Mos (links) is zelfstandig projectmanager in de civiele techniek en infrastructuur. Zij zet zich als facilitator in om projectteams te begeleiden op de sleutelmomenten in het project en geef trainingen Visueel Projectmanagement. Kenmerkend is danook dat zij visuele werkvormen inzet om het proces te begeleiden. Samen met Anna vormt zij Glorieus Falen: evenementen, trainingen en coaching voor projectmanagers.

Anna Schakel (rechts) is zelfstandig projectmanager ICT met bijzondere interesse en kennis in digitalisering en data. Daarnaast schrijft zij voor IPMA blogs over dagelijkse projectzaken en is presentator van de podcast De Flow Show, waar ze projectmanagers interviewt over unieke kansen, moeilijke momenten en het best bestede uurtje van de week. Samen met Eveline zet zij falende projectmanagers op een voetstuk zodat we van elkaar kunnen leren en de ‘soft skills’ succesvol inzetten.

Eva Brouwer is een frisse verschijning met humor en kennis van zaken.  Eva was het gezicht van RTV Utrecht en is eerder verkozen tot ‘Beste Vrouwelijke Talent’ bij de verkiezing ‘Dagvoorzitter van het Jaar’. Daarnaast helpt zij anderen zich met verve te presenteren. Haar motto is: ‘Pak je podium’. Zij is voor ons de geschikte vrouw dit seminar als dagvoorzitter te presenteren.

Lees onze berichten over dit IPMA-NL seminar

Onze Business Partners

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?