Als community hebben wij kennis gemaakt met de Succesfactorenscan van Ruysdael. Dit is een webbased instrument die laat zien hoe de teamleden in het project staan. Het is in onze ogen een nuttig instrument dat zowel bij de start als bij een haperend project kan leiden tot een zinvolle discussie. Ruysdael heeft aangeboden om dit instrument gratis beschikbaar te stellen voor het Hoger Onderwijs. Wij denken dat het voor het Hoger Onderwijs een waardevol aanbod is.

Ruysdael heeft de afgelopen jaren veel energie besteed aan het ontwikkelen van de Succesfactorscan. Dit unieke hulpmiddel geeft inzicht en handvatten in de vaak ongrijpbare groepsdynamiek van een team dat samen een resultaat moet bereiken. Op Hogescholen en Universiteiten wordt steeds vaker projectonderwijs toegepast, waarbij samenwerking tussen studenten een belangrijke factor is. Dit is voor Ruysdael aanleiding geweest om deze succesfactorscan gratis aan studenten van Hogescholen en Universiteiten beschikbaar te stellen. Ruysdael beoogt daarbij een win-win. Enerzijds een positieve bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs, anderzijds naamsbekendheid voor Ruysdael en IPMA-NL.

Over Ruysdael

Het gaat om verbinding met innovatieve kracht. 
Groei en duurzame innovatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In onze visie gaat het om bestendige resultaten die er toe blijven doen. Gerealiseerd met optimale inzet van hulpbronnen, doordat we er samen de schouders onder zetten, de verbinding zoeken en wendbaar blijven. En daar dragen wij met onze passie en professionaliteit graag aan bij. Onze expertise ligt onder andere het op gebied van organisatie- en teamontwikkeling, project- en portfoliomanagement.

Over de community Professie & Hoger Onderwijs

De community Professie & Hoger Onderwijs heeft als missie het verder ontwikkelen en uitdragen van projectmanagement als vak in Nederland door:

  • het bevorderen van kennisontwikkeling rond competenties en onderwijs;
  • kennisuitwisseling met het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs;
  • het bevorderen van contacten tussen studenten, docenten, projectmanagers uit de praktijk en IPMA-NL als beroepsorganisatie.

Gebruik maken van dit aanbod?

Wil je gebruik maken van dit aanbod, heb je vragen of wil je de scan een keer proberen?

1 Reactie
  1. Frank Braat 5 jaren geleden

    Beste heer/mevrouw,

    ik hoor graag wat meer over de succesfaktorenscan van Ruysdael. Hebben jullie misschien contactpersoon gegevens, wie ik hiervoor zou kunnen benaderen ?
    mvg, Frank Braat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2022 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Jouw Competentie Winkelwagen

Nog geen items
Subtotaal 0,00
Verzendkosten 0,00
BTW 0,00
Totaal 0,00
0

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?