In deze podcast met Arjan Broere en Paul Hesp, gaan we dieper in op het belang van een goede balans tussen individuele productiviteit en teamproductiviteit en hoe deze twee aspecten elkaar kunnen versterken om zo tot een betere project performance te komen.

We bespreken hoe individuele doelen en taken van teamleden kunnen bijdragen aan het bereiken van de grotere doelen van het projectteam. En hoe een productieve en efficiënte samenwerking met hulp van informatie van een dashboard, kan leiden tot betere prestaties en resultaten.

Een cruciaal aspect bij het monitoren en verbeteren van zowel individuele als teamproductiviteit zijn de team- en individuele dashboards. Deze dashboards bieden onmisbare managementinformatie die managers en teamleiders kunnen gebruiken om de prestaties van hun teamleden inzichtelijk te maken. Door middel van deze dashboards kunnen zij bijvoorbeeld de voortgang van individuele taken bijhouden, de werklast van teamleden verdelen en feedback geven om zo de algehele productiviteit van het team te verbeteren.

Luister mee naar onze podcast en ontdek hoe je als teamleider een balans kunt vinden tussen individuele en teamproductiviteit en hoe team- en individuele dashboards kunnen helpen om de prestaties in het projectteam te verbeteren.

Wil je reageren op deze podcast?
Je bent van harte welkom in onze IPMA NL linkedin groep.

Meer podcasts…

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?