Terugblik VAKdag 2022Op dinsdag 15 november 2022 vond de eerste editie van de IPMA-NL VAKdag plaats. Het thema voor deze eerste editie was Back to Basics. Centraal stond het ICB Competentiemodel. In deze terugblik delen we een impressie van de dag.


De dag werd afgetrapt door een opening van Sandra De Haan (bestuurslid IPMA-NL) en Joop Schefferlie (directeur IPMA Certificering en President IPMA World). Vervolgens sprak Keynote Spreker Jeanneke Scholtens over hoe je je eigen reflectie aanpakt om een boost te geven aan je eigen toekomst. Als professional ben je namelijk zo goed als je reflectie toestaat. De rede en de roes kan daarbij in de weg van je eigen competentieontwikkeling staan.

Daarna kreeg iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse breakout sessies in 2 rondes. Van de kracht van consequenties tot begroten en van de Golden Circle tot SAP-implementaties. Allemaal sessies boordevol inspiratie voor projectprofessionals die zichzelf willen ontwikkelen.

Na de pauze en het marktbezoek aan de diverse stands, sprak Yvonne Schoper ons toe als tweede Keynote Speaker. Aan de hand van een van haar projecten vertelde ze ons hoe je jouw project zo ontwerp dat het succesvol wordt. Ook hierna volgde twee rondes van breakout sessies. Sprekers deelde hun ervaring over persoonlijk meesterschap, PMO, projectmanagement als topsport en de projectmanager als ondernemer.

De dag werd afgesloten met een borrel en een korte speech van Sandra De Haan en Joop Schefferlie.

We willen graag iedereen bedanken die aanwezig was op deze dag. We hopen jullie weer te zien bij een volgende editie!

Kennis delen
IPMA-NL lidmaatschap

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?