Waarde leveren gedurende de verschillende fasen van de agile transformatie.

Het leveren van waardevolle oplossingen wordt moeilijker als organisaties groeien. De structuren van de organisatie vormen een uitdaging voor de agile werkwijze. Uitdagingen die veranderen wanneer organisaties vooruitgang boeken op hun Agile-reis.

Agile leiders moeten hun focus verleggen van de teams naar samenwerking en bedrijfsresultaten. Agile coaches ontdekken dat ze aanvullende vaardigheden en kennis nodig hebben om hen te ondersteunen.

In deze presentatie deelt Derk-Jan zijn inzichten zodat Agile coaches en leiders om hun krachten kunnen bundelen en hun organisatie naar de volgende golf van Agile te leiden. De praktische tips helpen je om meer uit je agile levering te halen en een lerende organisatie te creëren die kwaliteitsoplossingen levert met business value.

[favorite_button]

Zie hier al je favorieten.

Ik ben Derk-Jan de Grood en ik heb een passie voor muziek en koffie. Ik wil Agile graag begrijpen en geef mijn inzichten graag door. Daarom spreek ik regelmatig op (internationale) conferenties en publiceer ik regelmatig in de vakbladen. In mijn laatste boek “The waves of Agile, Value delivery in medium en large organizations” leg ik uit wat er allemaal komt kijken om agile werkend te krijgen. Ik geef daarbij ook vele handige tips, zodat je naast inzicht opdoen, ook aan de slag kan. Als Agile Coach bij Squerist begeleid ik organisaties op hun agile journey. Meer informatie over en van mij kun je vinden op mijn blog en Linkedin.Deze sessie ondersteunt  je competentieontwikkeling voor:

   
Uit: Individual Competence Baseline

Duur sessie:

Deze sessie duurt 45 minuten.

Deze sessie wordt het best getypeerd als:

Voertaal in de sessie

Nederlands.

Wanneer en Waar:

Dat vind je in het tijdschema.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

  1. […] week I had the opportunity to host a session on the IPMA VAKdag Back to Basics which was held on Tuesday 17 November 2022 in Amersfoort. The conference was focusing on the ICB […]


IPMA nieuwsbrief
IPMA-NL lidmaatschap

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?