IPMA Nederland en IPMA Certificering hebben de handen ineen geslagen om de trends in projectmanagement in West Europa en specifiek in Nederland te ipmaonderzoeken. De resultaten uit dit onderzoek zijn gebundeld in de kersverse uitgave Het projectmanagement aanzien van 2016.

Samen met wetenschappers in projectmanagement, o.a. met prof. dr. Hans Bakker van de TU Delft, zijn vijf belangrijke trends uitgelicht. Denk aan de verregaande projectificering van de maatschappij, omgaan met de stijgende projectcomplexiteit en het toenemende belang van menselijke factoren in projectmanagement. Elke trend wordt begeleid door een uitwerking van een aansprekend en succesvol project in Nederland. Zo vertelt Lex Pepping (IPMA-A-gecertificeerd) over zijn project 70 Miljoen Bagagestukken bij Schiphol Group waarin hij de bagage-infrastructuur van Schiphol Airport volledig vervangen heeft.

Door deze publicatie uit de reeks Trends in Projectmanagement is er weer een mooie bijdrage geleverd aan het verder professionaliseren van ons vakgebied.

Ben je benieuwd naar de 5 trends die zijn uitgelicht? Het inkijkexemplaar vind je hier. Informeer bij IPMA Nederland via ln.ampi@ofni naar de mogelijkheden om de hand te leggen op het volledige onderzoeksrapport.

©2020 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?