Uitnodiging promotieplechtigheidHet lectoraat Building Future Cities nodigt je van harte uit voor de promotieplechtigheid van Steven Nijhuis. Op 15 december 2022 om 12.30 uur zal hij zijn proefschrift getiteld “Improving project management teaching in higher education, towards a validated competence profile for the design of a profession specific learning line” verdedigen in het gebouw De Waaier, zaal 3 bij de Universiteit Twente, Drienerlolaan 5, 7522 NB Enschede.


Aansluitend is er een receptie in het gebouw De Waaier om 14.00 uur waar je Steven kunt feliciteren met zijn nieuw verworven titel.

In verband met de planning van de diverse feestelijkheden stellen wij het op prijs als je ons wil laten weten of je de promotie en de aansluitende receptie zult bijwonen. Geef je aan- of afwezigheid uiterlijk 1 december door via een e-mail gericht aan evelien.heijmans@hu.nl. Mocht je het proefschrift of het PDF van het proefschrift willen ontvangen, stuur dan een e-mail naar: evelien.heijmans@hu.nl.

Extra informatie

De zitting vindt plaats in de Waaier, in zaal 3, Drienerlolaan 5, 7522NB Enschede. De ingang is niet met de auto bereikbaar. Personen die slecht ter been zijn, kunnen afgezet worden door bij de slagboom toegang te vragen. Parkeren kan op P0 of P2 vanwaar het enkele minuten lopen is. De zitting begint stipt om 12.30. Aansluitend op de plechtigheid is er een receptie in het Theatercafé in de Vrijhof, op maximaal 10 minuten loopafstand van de zitting. De Vrijhof ligt dichter bij P2 dan bij P0.

Voor hen die de reisafstand te ver vinden, maar de plechtigheid toch mee willen maken is er een livestream. Een deel van de plechtigheid wordt via de livestream uitgezonden.

Steven ontvangt liever geen cadeaus. Mocht u toch een onbedwingbare neiging voelen iets uit te geven, denk dan eens aan een goed doel.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?