IPMA-NL nieuwsbriefTerugblik: Uitreiking Projectmanagement Research Awards
Sprekers: Cathelijn ten Kate, Dominique Berck, Fenja Schuylenburg, Helene Schnelle, Nynke Kemper

Op donderdag 18 maart zijn voor de vierde keer de Projectmanagement Research Awards uitgereikt. Drie Master en twee Bachelor scripties zijn onderscheiden met een erkenning voor de kwaliteit van hun werk.


IPMA Nederland en het Netherlands Chapter van PMI reiken deze awards elk jaar uit voor die scripties die op hoog niveau onderzoek hebben gedaan waarmee de praktijk van projectmanagement verbeterd kan worden. De Bachelor winnaars zijn: Helene Schnelle (Windesheim, Goud) en Nynke Kemper (Windesheim, Zilver). De Master winnaars zijn Dominique Berk (TUDelft) en Fenja Schuylenburg (ook TUDelft en beide Goud) en Cathelijn ten Kate (UvA, Zilver).

Net als vorig jaar vond de jury alle inzendingen van hoog niveau. Naast de uitreiking en presentaties op 18 maart, hebben de genomineerden ook een presentatie gericht op de resultaten voor het bedrijfsleven gegeven. De bijdrage van Dominique Berk werd door de aanwezigen als het meest waardevol geacht. Ook hiervoor is een prijs uitgereikt op 18 maart.

Naast het uitreiken van prijzen voor gedaan onderzoek, stimuleren IPMA-NL en PMI Netherlands Chapter onderzoek in projectmanagement door het beschikbaar stellen van beurzen voor studenten die een goed onderzoek idee hebben en het organiseren van bijeenkomsten voor onderzoekers.

Interviews met genomineerden terugkijken?

Een bijdrage van

Steven Nijhuis zit in het IPMA-NL bestuur en is vice-Voorzitter en richt zich op Awards, Onderzoek & Onderwijs.

IPMA-NL nieuwsbrief Awards
IPMA-lid

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?