Herhaling bijeenkomst IT Risk & Control

In maart hadden we het genoegen te gast te mogen zijn bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat met een bijeenkomst van onze IPMA Management of Change Community. Dit in samenspraak met Gerard Bakker van de community Risico Management. Zesentwintig deelnemers waren aan boord van deze inspirerende middagbijeenkomst.

De inspirator van deze bijeenkomst was Marinus Spaan die bij Schiphol werkt aan het invoeren van de IT Risk & Control processen. Dat is, ondanks de juiste projectplannen, governance, enthousiaste mensen en goede bedoelingen, nog niet zo eenvoudig. Marinus nam ons mee met een inspirerend ervaringsverhaal waarin hij ons aan het werk zette over hoe zo’n gedragsverandering bewerkstelligd kan worden. Een “Top 10” met geleerde lessen vatte zijn ervaringsverhaal vervolgens samen. Er waren een paar mooie mindchangers in de aanpak van Marinus!

We hebben Marinus’ ervaringsverhaal in onze kennisbank vastgelegd voor de deelnemers aan die bijeenkomst. Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar die Top 10 en dat ervaringsverhaal… Kom erachter, want er is een online herhaling op dinsdag 12 mei om 20:00 uur. Mis het niet!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?