In deze podcastserie gaan we in op het waarom, wat en hoe van wijs leiderschap in organisaties. Toegepast in de waan van alledag.

We gaan o.a. in op de volgende vragen:

  • Wat is wijsheid in leiderschap?
  • Waarom zou je dit willen?
  • Wat levert het op?
  • Hoe blijf je mindful, kalm, in balans en in verbinding, juist als je de druk op presteren toeneemt?
  • Hoe kun je jezelf hierin ont-wikkelen, welke stappen kun je zetten?

In deze podcast uit de serie gaat Diana van Donselaar van Wijs in Bedrijf* in gesprek met Wibo Koole van Awaris. Wibo is Organisatieadviseur, Leiderschapscoach en Meditatieleraar binnen het Corporate en Social werkveld. Hij heeft 2 best selling boeken geschreven over Mindfulness in organisaties (o.a. Mindful Leadership: tools). Zijn expertise ligt op het combineren van strategie, innovatie, change management en leiderschapsontwikkeling met ‘Mindfulness’.

Wibo deelt in deze podcast wat hij verstaat onder wijsheid in leiderschap. Laat je inspireren door zijn onderscheid in domheid en wijsheid….vooral over hoe je leider kan zijn van je eigen gedachten en gevoelens.

Deze podcast is er niet op gericht je het perfect plaatje voor te spiegelen. Wel op het delen van een openhartige en doorleefde zoektocht.

Veel plezier met het beluisteren van deze podcast. Heb je feedback en/of input voor een podcast uit deze serie, dan houd ik me aanbevolen.

Meer podcasts…

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?