Bijeenkomsten zijn open en doorgaans gratis. Masterclasses en -Courses zijn gratis voor leden; voordelig voor niet-leden. De Premium versies geven leden een substantieel voordeel, net zoals bij onze evenementen. Gebruik de filter om jouw categorie in onderstaand overzicht te filteren.

Premium Mastercourse “Krachtig in Verbinding”

IPMA Nieuwegein Vreeswijksestraatweg 22, Nieuwegein

Als projectprofessional heb je alles voor elkaar: van methodes, middelen, mensen tot aan je planning met deadlines. Maar heb je dan de sleutel voor projectsucces? Maak jij dan nog echt het verschil?

In de Premium Mastercourse "Krachtig in Verbinding" leer je de kunst van het succesvol draaien van projecten met teamwork als DE sleutel is voor succes. Je leert het verschil te maken door het effectief managen van onderstromen: dat wat jij en projectleden niet uitspreken, maar helaas precies datgene is wat je project vertraagt. Dat wat wel uit gedrag spreekt maar niet op tafel wordt gelegd. En door...het verbinden van mensen door de stilzwijgende talenten en onbewuste drijfveren te benutten met motivatie en bevlogenheid excellent teamwork te ontwikkelen die jou en je team leidt tot succes.

We werken met vragen als: Hoe achterhaal je hoe leden van het projectteam werkelijk in de wedstrijd zitten, wat er echt in hen omgaat, wat ze werkelijk in huis hebben? En in hoeverre ze zich werkelijk verbinden aan het projectdoel en -team? Hoe manage je deze essentiële vorm van verbinden, die zich vooral afspeelt op het niveau van beleving in plaats van ratio? Een doorvoelde motivatie en weerstand is namelijk veel krachtiger als een doordachte intentie. En dus bespaar je tijd en energie, juist door tijd in te ruimen voor verbinding en ‘m als een doorlopende actie bovenaan je prioriteitenlijst te zetten.

Op zoek naar een aanpak en werkvormen waarmee je nog succesvoller projecten draait? Klaar voor een nieuwe dimensie in luisteren en observeren? Benieuwd naar een manier die ‘anders, verfrissend’ is en een dosis lef van je vraagt? Doe dan mee!Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?