IPMA Young Crew World Café: Duurzaamheid in project- en verandermanagement | DO 20 Okt om 18:30u

Voor Wie : Voor elke professional die jonger is dan 35
Locatie : Social Impact Factory, Utrecht
Prijs : €5,- voor Young Crew leden of niet-leden, gratis voor Young Professional leden.
Opmerkingen : Young Professional Attentie: login voor aanmelden om je voordeel te verzilveren en deze bijeenkomst gratis bij te wonen. Geen lid? Ontdek de voordelen van het gratis  Young Crew lidmaatschap of het betaalde Young Professional lidmaatschap.


Zet 20 oktober in de agenda!

Vanuit jullie kwam het geluid dat er weer behoefte is om fysiek samen te komen. Hoe kan je dit nou beter doen dan met een World Café? Met een biertje en een bitterbal discussiëren en kennis uitwisselen over ons vakgebied. De avond staat in het teken van nieuwe mensen leren kennen, kennis uitwisselen en vooral: gezelligheid!

Programma

Het thema van het event is “duurzaamheid in projectmanagement”. Als inspiratie neemt ons bestuurslid Buddy Verstrepen je eerst mee in wat dit onderwerp voor zijn werk inhoudt. Vervolgens gaan we samen met elkaar in gesprek over dit onderwerp middels de werkvorm World Café: een dynamische sessie waarbij je aan verschillende tafels in gesprek gaat met anderen over vragen gerelateerd aan dit onderwerp. Om zo vervolgens ideeën op te doen en je te laten inspireren! Na het World Café sluiten we af met een borrel, zodat we nog met elkaar kunnen napraten.

Sprekers

Wij allemaal! Vanavond ben jijzelf aan het woord om samen met andere young professionals te sparren. Als inspiratie vertelt een van onze bestuursleden, Buddy Verstrepen, over duurzaamheid in zijn project.

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?