Financieel Business Game: Cash is Key


Gratis voor leden met een betaald lidmaatschap!

Heb je het juiste lidmaatschap? Dan zie je na inloggen dat het gratis is. Je hebt dan
700,00 bespaard. Nog geen lid? Meld je snel aan als individueel lid dan wel collectief lid.


700,00 excl. b.t.w.


Financieel Business Game: Cash is Key
Snel financiële bedrijfsinformatie leren doorgronden en praktisch toepassen.


Wil je als projectprofessional snel financiële bedrijfsinformatie leren doorgronden en praktisch toepassen? Wil je meer inzicht krijgen in het managen van kasstromen? Is de financiële wereld een wirwar van begrippen voor je? Deze korte en effectieve training leert je op praktische en prettige wijze financiële informatie te doorgronden en toe te passen in je dagelijkse werk!.


In deze training van twee dagdelen worden financiële basisbegrippen op een voor iedereen toegankelijke, begrijpelijke wijze belicht. Je leert de balans en resultatenrekening lezen en een businessplan te ontwikkelen. De samenhang tussen begrippen als resultaat/ winst en cashflow worden nader belicht.

De belangrijkste leerpunten:

  • Inzicht eigen bedrijf
  •  Zonder Cash geen toekomst
  • Verborgen kosten
  • Financiering
  • Winstbegrippen

Deze training is voor iedereen die zijn of haar financieel inzicht wil vergroten en die zich financiële concepten eigen wil maken. Er is geen eis aan de vooropleiding. De opgedane kennis en vaardigheden kunnen direct toegepast worden in de praktijk.

Tijdens het business game run je samen met je team (maximaal 3 personen) je eigen bedrijf dat bakfietsen voor de Nederlandse markt assembleert. Je moet het bedrijf inrichten en opstarten en je bent op de afzetmarkt in concurrentie met andere teams. Tijdens deze activiteiten ervaar je dat cashflow echt de zuurstof van een onderneming is en hoe belangrijk het is kasstromen zorgvuldig te plannen en te beheren. Dus ‘Cash is Key’ voor het succes van het bedrijf! De game wordt ondersteund door een bordspel.

We zijn doende om deze in de praktijk bewezen training te bemensen met een gepassioneerde trainer en de interesse te peilen. Als dat lukt kunnen we besluiten om dit in ons assortiment op te nemen. Mogelijk gratis voor leden. Help mee door hieronder vrijblijvend je interesse voor deelname te delen: doe dit door je aan te melden voor de wachtlijst. Of neem Contact op als jij die gepassioneerde trainer bent.



Onze Partners

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?