Nationale finale Project Management Championship

Afgelopen zaterdag vond de nationale finale van Project Management Championship (PMC) plaats. Inmiddels de 3e editie op rij, georganiseerd vanuit de IPMA YoungCrew in samenwerking met IPMA-NL en Microsoft. In lijn met de huidige omstandigheden, is besloten om deze editie volledig digitaal te laten verlopen via MS Teams.

De 2020-editie van de PMC ging vrijdagavond van start met een kick-off sessie, waarbij de 7 deelnemende teams (~28 studenten van o.a. TU Delft en Hogeschool Windesheim) zichzelf konden presenteren op basis van eigen team charter en eigen analyse van hun team dynamics. Deze voorbereide én gezellige avond heeft de sfeer gezet voor de finale die de gehele zaterdag plaatsvond.

De finale op zaterdag beloofde een intense dag te worden voor alle betrokkenen, met een uitdagend programma vanaf 9.00 ‘s ochtends tot 20.00uur in de avond. Tijdens de finale gingen de studenten aan de slag met een uitdagende en herkenbare case waarbij de nodige creativiteit werd vereist. Gedurende de dag werden de studenten beoordeeld op hun vaardigheden in digitale samenwerking en presentatie, hun projectmanagement kennis en vaardigheden én hun omgang met wendbaarheid en onzekerheid.

Om tot gedegen beoordelingen te komen, werd de jury gevormd door Marcel Vilain (namens bestuur IPMA NL), Roderik Pape (namens IPMA NL community) en Jacco van de Griek (namens bestuur IPMA NL YoungCrew)

En de winnaar is…

Na enerverende dag heeft de jury Team Pink tot winnaar uitgeroepen;

Gefeliciteerd Jana Westerhaus, Fiona Bauhofer en Tieko Obuodi!

Zijn zullen Nederland vertegenwoordigen bij de Internationale Finale van de Project Management Championship (gehost door IPMA & YoungCrew Litouwen) waar zij zullen strijden tegen 13 Europese landen om zich te kronen tot kampioen.

De organisatie van de Project Management Championship dankt alle deelnemende studenten en alle betrokkenen voor hun inzet voor de nationale finale.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?