Voor veel professionals is het makkelijk vertellen over succesvolle trajecten. Maar hoe vertel je nu over de dingen die niet goed gingen? En waarom is het belangrijk om die verhalen te vertellen? Anna Schakel en Eveline Mos van Glorieus Falen nemen je mee in de feiten en mythes over falen, langs verkeerde beslissingen, inschattingsfouten en slechte adviezen. Je leert te reageren op jezelf als je faalt en via een stappenplan dat nare gevoel om te zetten in een goed verhaal.

Heb jij al gefaald vandaag? De neiging gehad door een tunnel te rijden tijdens je Teams-gesprek? Het beantwoorden van een lastige e-mail iets te lang uitgesteld? 

Vertellen over succesvolle momenten en projecten is makkelijk. Dat is wat we dagelijks zien op social media. Wat we willen vieren. Waar we die positieve beoordeling voor krijgen. Maar wat nou als het niet gaat zoals je wilt? Als je faalt vertel je dan ook over jouw faalmoment? 

Door jouw faalmoment om te zetten in faalverhaal, maak je een leerervaring voor jezelf en anderen. Je maakt van dat miserabele moment een waardevol moment. Je gaat Glorieus Falen! 

Stap 1 is toegeven dat jij, zelfs als projectprofessionals, wel eens fouten maakt. Als dat lukt, geven wij je graag nog een zetje! 

Op het IPMA-NL Seminar geeft Glorieus Falen de supersnelle workshop Bouw jouw Faalverhaal! We duiken in falen: wat het is, wat het met je doet, waarom je erover wilt vertellen en hoe het jou en anderen helpt.

Tijdens de workshop geven we je een aantal kleine oefeningen om jouw ervaring in een verhaal te vatten. Na de workshop heb jij je eigen faalverhaal geschreven, kan je het inzetten om anderen te motiveren en moedigen wij je aan dit verhaal te vertellen. Dat gaat namelijk een prikkel geven aan jou en je team! 

Deelnemers van een eerdere editie zeiden achteraf: “ik maak nu van falen een leermoment en vertel een verhaal om verbinding met een ander te krijgen”, en “heerlijk toegankelijk en speels je falen zichtbaar maken en delen”. 

Nog niet aangemeld? Doe het nu. Het is gratis en open voor iedereen:

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 IPMA Nederland - Platform Projectmanagement

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar je kan ons een email sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Versturen

Log in met je gegevens

Gegevens vergeten?