Young Crew

Ervaringen delen met andere young professionals?

IPMA Young Crew Netherlands

IPMA Young Crew is hét netwerk voor young professionals en studenten met interesse in projectmanagement. Wij brengen ambitieuze projectmanagers (leeftijd max. 35 jaar) in contact met elkaar en met ervaren experts, om met elkaar verder te groeien binnen het vakgebied. Dat zijn immers de projectmanagers van morgen!

De Young Crew zorgt ervoor dat de projectmanager van morgen:

  • Kan leren van projecten uit de praktijk
  • Zijn/haar projectmanagementskills kan verbeteren
  • Een breed netwerk van vakgenoten kan opbouwen

Wij organiseren workshops, competities, bedrijfsbezoeken en tal van andere activiteiten om verdieping te bieden in het vak projectmanagement. Daarnaast organiseren we ook borrels en een jaarlijkse barbecue, zodat onze leden kunnen netwerken en gewoon gezellig een drankje met elkaar kunnen doen.

Door jonge projectmanagers te faciliteren in hun professionele ontwikkeling hopen wij hen betere projectmanagers te maken. Dit alles met als doel: betere projecten voor een betere wereld!

IPMA Young Crew bestuur

Lid worden

Interesse in het bijwonen van onze evenementen? Lid worden is geheel vrijblijvend en gratis. Als je lid wordt houden we je per mail op de hoogte van onze activiteiten. Hierdoor hoef je niks hoeft te missen! Klik hier of op de knop om naar het inschrijfformulier te gaan. Bekijk hiernaast een sfeerimpressie van een van onze bijeenkomsten!

Volg ons ook op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Wil jij onze leden inspireren?


De IPMA Young Crew biedt een uitstekend platform om kennis en ervaring te delen.
Ben jij die ervaren projectleider die wil bijdragen aan de ontwikkeling van de projectmanagers van morgen? Wil je in contact komen met ambitieuze starters? Neem dan
contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar het combineren van ervaring, de nieuwste theorieën en onbegrensde ideeën.

Ben je benieuwd naar onze workshops? Het filmpje hiernaast laat je de sfeer proeven van onze workshop Value Based Project Management.

Neem contact op

Kennisgroepen

IPMA-NL heeft verschillende interessegroepen met allemaal een eigen doelstelling. Benieuwd of er nog andere groepen bestaan die voor jou interessant zijn? Bekijk dan ons overzicht

leden

Een actieve bijdrage leveren?

Enthousiaste young professionals en studenten die een actieve bijdrage willen leveren aan de Young Crew zijn altijd welkom. Benieuwd voor welke taken en activiteiten wij actieve leden kunnen gebruiken?
Neem voor meer informatie via onderstaande knop contact op met het bestuur.

leden

Onze partners:

©2020 IPMA Nederland platform projectmanagement

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account