Young Crew on tour

Een vol programma voor young professionals en studenten in projectmanagement

In het laatste kwartaal van 2017 toert de Young Crew rond in de Randstad met vijf type events, speciaal voor de jonge projectmanager:

 • Projectpresentatie: beleef projectmanagement in de praktijk
 • Jaarcongres: laat je op de hoogte brengen van de nieuwste inzichten
 • Inspiratieborrel: deel kennis en ervaringen met de Young Crew Community
 • Projectmanagementcompetitie: werk in een projectteam aan een realistische case
 • Workshop: leer relevante pm skills om toe te kunnen passen in de praktijk

Ben jij young professional in projectmanagement of student met interesse in het vak én 35 jaar of jonger, dan wil je dit niet missen! Lees snel verder om te weten wat wij voor jou op het programma hebben staan.

Young Crew bijeenkomsten

 • IPMA Young Crew Projectpresentatie: Verandermanagement in een politiek bestuurlijke omgeving

  24 oktober organiseert IPMA Young Crew een projectpresentatie bij Lysias Consulting Group. Lysias is een bureau dat complexe verandertrajecten in het publieke domein leidt. Tijdens deze Young Crew-avond behandelen Sylvana Rikkert en Anja Ahmic een real-life casus uit een lopende opdracht: THINK:...

  24 oktober / 18:30 - 21:30
 • Young Crew tijdens IPMA Jaarcongres – Research meets practice

  IPMA Young Crew gaat de samenwerking aan met de werkgroep Professie en Hoger Onderwijs op het IPMA Jaarcongres. Tijdens de ‘Research meets practice’ stream bieden wij aan onderzoekers tijdens de lunch een podium waar zij met het publiek in dialoog kunnen gaan. Er is nog ruimte voor jouw onderzoe...

  2 november
 • Young Crew Community Borrel

  Vrijdag 10 november organiseren wij in bar-restaurant het Wilde Westen in Amsterdam een bijzondere Community borrel. Dit is jouw kans om met vakcollega's te sparren over de uitdagingen in jouw project! Je bent echter ook van harte welkom om enkel te borrelen. De drankjes staan koud! Tot dan!

  10 november / 18:00 - 23:00
 • Young Crew: Global eCollaboration Competetion

  Wil jij in 24 uur op een laagdrempelige manier ervaring opdoen met werken in een internationaal team? Dan is GeCCo echt wat voor jou! In één etmaal (11-12 november) werk je met een internationaal virtueel team, van achter je eigen laptop, aan een case-study en leer van elkaars PM-ervaring.

  11 november / 13:00 - 12 november / 13:00
 • Young Crew Workshop: Omgaan met weerstand bij veranderingen

  Op veler verzoek gaat de volgende workshop in de categorie PM Skills over verandermanagement. Een workshop met tips en tricks om mensen veranderbereid te krijgen. Hoe krijg je stakeholders zo ver dat ze meegaan in veranderingen?

  4 december / 17:30 - 21:00

Lid worden

Interesse in het bijwonen van onze evenementen? Lid worden is geheel vrijblijvend en gratis. Als je lid wordt houden we je per mail op de hoogte van onze activiteiten. Hierdoor hoef je niks hoeft te missen! Klik hier of op de knop om naar het inschrijfformulier te gaan.

Volg ons ook op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Onze business- en kennispartners

Neem contact op

Heb je een vraag aan IPMA? Stel je vraag hier direct!

Versturen

©2017 IPMA Nederland platform projectmanagement

Log in met je gegevens

of    

Gegevens vergeten?

Create Account